ღუმელში მომზადებული ფარშირებული ბოსტნეული

რუბრიკას წარმოგიდგენთ ratatui.me – რატატუი, გემრიელი ბლოგი…

თუ ღუმელის ანთება არ დაგეზარებათ, მშვენიერ საზაფხულო კერძს შემოგთავაზებთ – ფარშირებულ ბოსტნეულს.ფარშირებისთვის სხვადასხვა ბოსტნეულის გამოყენება შეიძლება: წიწაკის, ბადრიჯნის, პომიდვრის, ყაბაყის – გრძელის თუ მრგვალის,  დიდი ზომის ხახვის…

ბადრიჯანს, ყაბაყს და პომიდორს კოვზით ამოაცალეთ გული. პომიდვრის გულები ფარშში დაამატეთ, უფრო წვნიანი გამოვა. შეგიძლიათ ყაბაყის და ბადრიჯნის გულებიც მოშუშოთ და დაამატოთ ფარშში, თუმცა აუცილებელი არ არის.

რეცეპტი სრულად

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები